Termini

Od 9.septembra sa obnovljenom energijom započinjemo novu sezonu!!!


Joga sa Sanjom

ponedeljak-četvrtak 20:30h

ponedeljak-petak 18:30h

 

 

Časovi uključuju asane, pranayamu (vežbe disanja) i relaksaciju i bazirani su na izvornoj Hatha jogi sa elementima vinyase.
Kombinuju se stojeće asane kao i klasične asane, sa akcentom na disajnom procesu. Kroz svaki čas pokrećemo sve delove tela, vodeći računa o redosledu spajajući pokret i dah, a sve sa ciljem postizanja jedinstva tela, uma i duha.

 


Večernja joga sa Danijelom

utorak-petak 20:30h

utorak-četvrtak 18:30h 

 

 

Akcenat je na disanju koje osvešćujemo zadržavajući se u asanama (pozama), osluškujemo svaku senzaciju u telu istražujući gde su nam granice. Šta ovim postižemo? Osećaj bliskosti sa samima sobom, rastapanje emotivnih i mentalnih tenzija. Paralelno sa tim dolazi do smanjenja i telesne napetosti. Dinamika časa podrazumeva lagano zagrevanje, rad na jačanju mišića, prolazak kroz vinyase gde povezujemo pokret i dah. Vežbanje se završava relaksirajućim tehnikom- yoga nidrom.


Jutarnja joga sa Danijelom

ponedeljak-sreda 08:00h

 

Danasnji život je postao zaista stresan. Osećajući da je ljudima potrebno da započnu dan sa jogom koja će ih povezati i pripremiti za predstojeći radni dan uveli smo jutarnje termine.

Inače najbolji "rezultati" se postižu ujutro jer je um još uvek miran i receptivan, a telo počinje da se budi. Sa većom svesnošću ulazimo u pokret koji treba da bude nežno razbuđujući, energizujujemo se i smirujemo u isto vreme. Um postaje jos više fokusiraniji, a telo fleksibilnije, prokrvljenije i spremnije za akciju u kojoj će se lakse izboriti sa stresnim izazovima i naviknutom lenjošću modernog života. Dođite i probajte :)