well being · 10. January 2019
Mladi visoko obrazovan monah ponovo u Beogradu. Tema koju obrđuje tiče se svih nas sada i ovde. Kako oplemeniti život i učiniti ga srećnijim i pored toliko negativnosti koje nas okružuje, a za koje smo ponekad i sami odgovorni. Društvo je skup pojedinaca i samo kroz osećaj povezanosti i empatiju možemo da se izborimo sa svakodnevnim neurozama i stresom.
06. December 2018
What sustains well-being? We all know how important it is to cultivate good health, a positive attitude, harmonious relationships, and so on.
12. November 2018
Nove prostirke u studiju od danas. Švedski kvalitet.
30. October 2018
Počinjemo sa jutarnjom jogom. Časove vodi Danijela Simić. ponedeljak-sreda od 8h. Probni čas je besplatan. DOBRODOŠLI!!!!
29. September 2018
Predavanje je otkazano!!!
07. July 2018
U goste nam dolazi Isidora Milošević, veliki poznavalac i instruktor Tai Chij-ja i Qi Gonga. Održaće promotivni čas na kome će nas upoznati sa osnovama ovih drevnih veština. Vitalna energija u Kini znana kao Qi (ći), a u indiji kao prana je pokretački princip svih procesa u svemiru. Mogućnost da značajno povećamo ći u energetskim kanalima nas približava idealu ostvarivanja potpunih potencijala koje nam je priroda podarila.
12. May 2018
Šta je asertivna (nenasilna) komunikacija i kako izgleda asertivno (nenasilno) ponašanje u svakodnevnom životu. Kako da na direktan i otvoren način izrazimo svoje mišljenje, osećanja i namere poštujući mišljenje, osećanja i namere drugih. Da prepoznamo manipulativna ponašanja i reagujemo u skladu sa datom situacijom. Da prepoznamo direktno agresivno, pasivno i pasivno - agresivno ponašanje demonstrirajući kroz praktične primere date situacije.
04. February 2018
U februaru smo otvorili nove termine. Probni čas je besplatan. Dobrodošli :)