well being · 17. October 2019
U Beogradskom Bodhi Path centru će se od 17 – 23 oktobra 2019. godine održati kurs „Prvobitni uzrok – Buda priroda“ koji će voditi vrhunski učitelj budizma Kenpo Gjalcen Zangpo. Prvobitni uzrok ili seme Probuđenja je Buda priroda. Bez ovog uzroka, bez obzira koliko napora je uloženo ne može biti napretka.
well being · 01. June 2019
Interaktivno predavanje o terapeutskim eteričnim uljima vrhunskog kvaliteta.
well being · 23. May 2019
Lama Sarkar Dorđe će u Beogradu podučavati o 5 agregata , odnoso skandi, na osnovu knjige Kapija ka znanju (Gateway to Knowledge), velikog realizovanog tibetanskog učitelja Mipam Rinpočea. Ovo je jedno od najznačajnijih Budinih učenja za razumevanje budističkog gledišta o funkcionisanju našeg uma kojim je detaljno objašnjen fenomen ega, odnosno Sopstva i svega sa čime se naše Ja identifikuje.
well being · 16. April 2019
Shiatsu je mnogo više od masaže. Ova drevna japanska tehnika prodire duboko u ljudski organizam omogućavajući telu da se samo isceli.
well being · 10. January 2019
Mladi visoko obrazovan monah ponovo u Beogradu. Tema koju obrđuje tiče se svih nas sada i ovde. Kako oplemeniti život i učiniti ga srećnijim i pored toliko negativnosti koje nas okružuje, a za koje smo ponekad i sami odgovorni. Društvo je skup pojedinaca i samo kroz osećaj povezanosti i empatiju možemo da se izborimo sa svakodnevnim neurozama i stresom.
06. December 2018
What sustains well-being? We all know how important it is to cultivate good health, a positive attitude, harmonious relationships, and so on.
12. November 2018
Nove prostirke u studiju od danas. Švedski kvalitet.
30. October 2018
Počinjemo sa jutarnjom jogom. Časove vodi Danijela Simić. ponedeljak-sreda od 8h. Probni čas je besplatan. DOBRODOŠLI!!!!
29. September 2018
Predavanje je otkazano!!!
07. July 2018
U goste nam dolazi Isidora Milošević, veliki poznavalac i instruktor Tai Chij-ja i Qi Gonga. Održaće promotivni čas na kome će nas upoznati sa osnovama ovih drevnih veština. Vitalna energija u Kini znana kao Qi (ći), a u indiji kao prana je pokretački princip svih procesa u svemiru. Mogućnost da značajno povećamo ći u energetskim kanalima nas približava idealu ostvarivanja potpunih potencijala koje nam je priroda podarila.

Show more