Instruktori


Danijela Simić

Kao samostalni joga instruktor radi od 2015. godine, a obuku za joga instruktora je završila u Vidya joga školi. U istoimenoj školi je završila i kurs za meditaciju, a svoje znanje i veštine svakodnevno unapređuje, pre svega, kroz ličnu praksu, kao i kroz razne seminare i usavršavanja.
Takođe je završila i treći stepen obuke za stručno osposobljavanje u sportu pri fakultetu za Sport i turizam u Novom Sadu, gde dobija zvanje sportskog instruktora - specijalista joge. Poseduje licencu (dozvolu za rad) koju je na osnovu zakona o sportu Republike Srbije stekla u okviru Srpske joga alianse.

Sanja Dodoš

Duži niz godina vežbala pilates, a kasnije i radila kao instruktor pilatesa. Pre 10-ak godina joga ulazi u njen život i postaje njen način života.Školu za instruktore joge završila u Vidya Yoga školi Dragana Lončara. Nadalje znanje i iskustva širi redovno pohađajući seminare i radionice ali i kroz svakodnevni rad i interakciju sa ljudima koji dolaze na časove. Na tom putu upoznaje se i sa Reikijem, tako da 2016. završav i I stepen Usui Reiki .

Darko Kuzmanović

Osnivač joga studija Bliss. Bio strastveni vežbač aštanga joge kod Ranka Stojiljkovića. Pohađao je kurs za joga instruktore kod Dragana Lončara. Zbog nastale povrede kičme usled opsesivnog vežbanja, koje potpuno suprotno od suštinskih principa joge, biva prinuđen da napravi veliku pauzu kako bi mogao da svoje telo i duh regeneriše. Upoznaje se sa budističkim učenjima i praksama koje mu pružaju utočište iz kojih crpi novu volju i smisao života. Sa novonastalim uvidima i saosećanjem  želja mu je da se ponovo poveže sa sobom i ljudima oko sebe kroz jedan novi iskreniji, dublji i senzibilniji način. Joga je idealna praksa koja je otvorena za takvu razmenu ali sada na jedan novi i prirodniji način - putem srca.