Instruktori

Danijela Simić

Kao samostalni joga instruktor radi od 2015. godine, a obuku za joga instruktora je završila u Vidya joga školi. U istoimenoj školi je završila i kurs za meditaciju, a svoje znanje i veštine svakodnevno unapređuje, pre svega, kroz ličnu praksu, kao i kroz razne seminare i usavršavanja.

Takođe je završila i treći stepen obuke za stručno osposobljavanje u sportu pri fakultetu za Sport i turizam u Novom Sadu, gde dobija zvanje sportskog instruktora - specijalista joge. Poseduje licencu (dozvolu za rad) koju je na osnovu zakona o sportu Republike Srbije stekla u okviru Srpske joga alianse.


Sanja Dodoš

Duži niz godina je vežbala pilates, a kasnije i radila kao instruktor pilatesa. Pre 10-ak godina joga ulazi u njen život i postaje njen način života.Školu za instruktore joge završila u Vidya Yoga školu Dragana Lončara. Nadalje znanje i iskustva širi redovno pohađajući seminare i radionice ali i kroz svakodnevni rad i interakciju sa ljudima koji dolaze na časove. Na tom putu upoznaje se i sa Reikijem, tako da 2016. završav i

I stepen Usui Reiki .