Instruktori


Danijela Simić

Kao samostalni joga instruktor radi od 2015. godine, a obuku za joga instruktora je završila u Vidya joga školi. U istoimenoj školi je završila i kurs za meditaciju, a svoje znanje i veštine svakodnevno unapređuje, pre svega, kroz ličnu praksu, kao i kroz razne seminare i usavršavanja.
Takođe je završila i treći stepen obuke za stručno osposobljavanje u sportu pri fakultetu za Sport i turizam u Novom Sadu, gde dobija zvanje sportskog instruktora - specijalista joge. Poseduje licencu (dozvolu za rad) koju je na osnovu zakona o sportu Republike Srbije stekla u okviru Srpske joga alianse.

Sanja Dodoš

Duži niz godina vežbala pilates, a kasnije i radila kao instruktor pilatesa. Pre 10-ak godina joga ulazi u njen život i postaje njen način života.Školu za instruktore joge završila u Vidya Yoga školi Dragana Lončara. Nadalje znanje i iskustva širi redovno pohađajući seminare i radionice ali i kroz svakodnevni rad i interakciju sa ljudima koji dolaze na časove. Na tom putu upoznaje se i sa Reikijem, tako da 2016. završav i I stepen Usui Reiki .

Vladan Stefanovski

Dugi niz godina proveo je u svetu aikido veštine. Učenik je sensei Toshiro Suge, od koga je i dobio majstorsko zvanje. Pored vežbanja i izučavanja filozofije aikida, redovno je vežbao u teretani, bavio se plivanjem, trčanjem i sportskim penjanjem.

U medjuvremenu je zadobio veoma ozbiljnu povredu lumbalnog dela kičme i nakon zalečenja akutne faze, posvetio se vežbanju joge kao vidu fizikalne terapije. Ubrzo je joga postala njegov način života. Pohađao je školu Vidya Yoga, Dragana Lončara, koju je uspešno završio i postao sertifikovani instruktor joge.

Danas jogu uči od Gordane Stojanović i Waltera Thiraka Rute, učenika Sri Sri Satchidanande. Redovno pohadja njihove časove i seminare. Pored joge vežba i Zhineng Qigong.