Novi termini

Jutarnje razgibavanje sa Darkom

 

Kroz vežbe sa stolice radimo jogu koja je prilagođena seniorima. Laganim kružnim pokretima zagrevamo celo telo, od glave pa sve do nožnih prstiju. Istežemo se i jačamo kroz set vežbi koje su osmišljene da budu bezbedne i udobne. Vežbe se rade sa stolicete, te tako možemo raditi parcijalno sa određenim delovima tela u stabilnom i sigurnom položaju, ne opterećujući noge ni kičmu. Časove vodi Darko Kuzmanović.

Probni čas je besplatan.

 

 

 

 

Zbog velike zainteresovanosti otvaramo novi termin  utorkom i petkom od 20:30h.

Časove će voditi Danije Simić sertifikovana instruktorka joge. Ovde počinjemo od joge koja bi bila za početnike, tj za ljude koji se prvi put susreću sa jogom. Cilj nam je da jogu prilagodimo potrebama i trenutnim fizičkim mogućnostima polaznika. Stabilnost i udobnost su dva najvažnija principa joge i zato se polazi od vežbi koje su laganije, gde se osećamo sigurno i udobno, polako napredujući na našem putu osvajajući sve zahtevnije položaje. Ovde treba napomenuti sledeće, da joga nije poza, ona je događanje koje se odvija duboko u nama gde se ponovo povezujemo sa našim unutarnjim bićem koje je čista radost i blaženstvo. Preko fizičkog tela rastvaramo mentalne blokade, postajemo svesniji sebe i okoline, bivamo otvoreniji, snažniji, receptivniji i fokusiraniji.

Dobrodošli :)

Probni čas je besplatan.

 

 

Joga nivo I, idealna za početnike i ljude sa problematičnim leđima. Akcenat je na jačanju centralnog sklopa - dubinskih mišića leđa i stomaka.

Dugo sedenje, nepravilno držanje i ne bavljenje fizičkim aktivnostima su najčešći uzroci bola u predelu vrata i donjem delu leđa.

Ovi časovi su osmišljeni da povrate snagu mišićima, koriguju naše držanje i regenerišu našu kičmu.

Protok energije po jogi se odvija duž cele kičme, tu se i dešava spajanje kosmičke svesti i energije te je naša dužnost da stvorimo uslove za taj susret. Sa stanovišta moderne nauke kičma je auto put za nervne impulse, veza mozga sa svim ostalim organima, ako tu nastanu smetnje naši organi neće moći normalno da funkcionišu. Naše telo zaslužuje da se njime počnemo baviti na ispravan način.

Časove vodi Sanja Dodoš sertifikovana instruktorka joge.

Probni čas je besplatan.

 

 

Jutarnja joga idealna za zaposlene koji žele da svoje telo probude i okrepe pre napornog radnog dana.

Telo je ujutro krto i lenjo za akciju i potrebna je jaka volja da bi se ono aktiviralo. Obično dan započinjemo jutarnjom kafom, cigarama, doručkom ili ne, sedamo u naša kola, odvozimo se do posla gde opet uglavnom sedimo. Telu ne dajemo ono za čim vapije, a to je pokret. Zašto ovaj ritam ne bi promenili, uveli jednosatni program laganih jutarnjih vežbi koje bi nas učinile svežijim i vitalnijim. Možda će nas ovo potaknuti da drugi deo dana opet po navici ne provedemo negde u zatvorenom, u udobnoj fotelji i zagušljivom  kafiću. Udahnimo svež vazduh, prošetajmo sa prijateljima pored reke. Ušće, Zemunski kej, Ada Ciganlija, Košutnjak, Zvezdarska šuma su dovoljne opcije da izađemo iz nezdrave rutine i dozvolimo da nas priroda regeneriše. Časove vodi Danijela Simić.

 

Probni čas je besplatan.